<h2>Kvalitét förgyller livet<h2>

Glad helg önskar vi er alla! Hur underbart är det inte med fredag? Min gissning på frågan att varför känslan av lycka infinner sig så starkt är att det från och med nu och för ett par dagar framöver är helt upp till en själv vad man vill göra, hur man vill göra och när man vill göra. Sammanfattningsvis kan vi kalla det frihet. Givetvis har vi alla våra åtaganden, men jag tror ni förstår vad jag menar. Och i all den här friheten är det allt som oftast de små detaljerna som verkligen lyfter och förgyller tillvaron. Kanske var det just det där lite extra och helt perfekt kryddade stekta ägget till frukosten som gjorde hela morgonstunden helt magisk.
Kanske blev timmarna omkring lunchen helt oförglömliga på grund utav att du hade dina skönaste och varmaste skor på dig så att du orkade vandra runt lite extra just den dagen och faktiskt uppleva nya ting, fått uppleva staden lite mera annorlunda än vanligtvis. Och kanske blev kvällen helt otroligt magisk just för att du endast tände ett litet extra värmeljus som stod på bordet just denna kvällen. Det värmde tydligen hela huset under middagen, och maten smakade ovanligt gott just denna kvällen.

Det är i detaljerna allting sitter och det är just någonting både magiskt och vackert med det. Låt saker ta sin tid, stressa inte och ge aldrig upp i din strävan att uppnå det du vill åstadkomma därför att i slutändan så kommer du att få just det du vill ha. Det där lilla extra som kommer att förgylla din tillvaro. Jag vill visa er en bild som för mig bokstavligen säger mer än tusen ord.
Det är en mycket sen kväll då jag och min affärspartner Garth, tillsammans med våran fotograf Cina, har suttit med samma foto i allt för många timmar och jag kan säga att vi satt bra många fler timmar efter det att jag tog det här kortet. Och tur var väl det, för jag har aldrig varit så stolt över allt material som vi i slutändan fick till. Magi!

Åter igen, trevlig helg önskar vi er alla och se till att tänka på detaljerna i helgen. Det kommer att skapa minnen.

Bästa hälsningar,
TailoredR