God morgon alla skjortlovers! 🙂

Vi hoppas att helgen har varit till belåtenhet och att vi alla får en ny händelserik och härlig vecka med start denna måndag!
I helgen satt jag och tittade igenom alla bilder som jag samlat på mig genom åren, det är faktiskt ett rent nöje med tanke på vad man hittar. Vissa foton minns man som igår, andra har man förträngt.

Bland dessa bilder hittade jag ett på min affärspartner, bärandes på en strykbräda, närvarande på ett företag lokaliserat mitt på Stureplan i Stockholm där vi arbetade ett par dagar. När jag ser bilden nu i efterhand börjar jag tänka en massa!
Bland annat börjar jag faktiskt att tänka lite på Beach Boys, är han inte lite lik och ser inte strykbrädan lite ut som en surfingbräda? Nåväl och oavsett, tänk om alla män skulle börja bära detta som en accessoar. Mäns handväska så att säga.
Vilken syn! Jobbigt i tunnelbanan i rusningstrafik om ni förstår vad jag menar.

Nej självklart, med dagens strykbrädor är detta givetvis bara en löjeväckande tanke. Men tänk om det fanns en minibräda som kunde bli full storlek om och när man behövde. Samt att det på något sätt dök upp ett varmt och redo-att-göra-sitt-jobb-strykjärn rätt vad det var. Ni undrar säkert vart jag vill komma med det här, både långsökt och något märklig text.
Om sanningen ska fram så hade jag behövt detta mirakel i fredags då jag inför ett möte givetvis var tvungen att spilla kaffet över mig. Jag har alltid en extra skjorta i bilen men den här gången hade jag missat att stryka den.
Kanske är det bara jag men för mig känns det som att bära en pyjamas när skjortan inte är struken.

Jag ska inte sväva iväg för mycket, det är trots allt måndag, lite ordning och reda i klassen – Tack!

Ha nu en fantastisk måndag och vecka våra kära vänner! Vi hörs och ses inom kort.

Varma hösthälsningar,
TailoredR

IMG_4279